Onze verblijven

Kies je verblijf

Overnacht in cultureel erfgoed op unieke locaties met zicht op groen

't Huizeke

Terras 't Huizeke

€ 99/ Nacht

’t Huizeke is ons nieuwste verblijf, hier kan je met twee genieten van de natuur omringd door luxe. Ideaal om tot rust te komen of om de natuur te gaan verkennen. Het verblijf beschikt over een queensize bed met zicht op de groene omgeving, een kitchenette en een regendouche met massagefunctie.

Het Biggenhof

Woonkamer Het Biggenhof

€ 199 / Nacht

Het Biggenhof is een mooi verblijf op begane grond dat beschikt over een ruime woonkamer, eetplaats en een goed uitgeruste keuken. Er zijn twee slaapkamers met elk een dubbele boxspring. Verder is er nog een mooie badkamer met inloopdouche (regendouche) en een apart toilet.

De Hooizolder

Woonkamer De Hooizolder

€ 249 / Nacht

De Hooizolder is een royaal verblijf met drie slaapkamers. Het beschikt over een ruime woonkamer, eetplaats, een goed uitgeruste keuken en een berging. Er zijn twee mooie badkamers met regendouches en een privé infraroodcabine. Van op het terras heb je zicht op de basiliek van Scherpenheuvel.

Leuke activiteiten

We zorgen voor het echte vakantiegevoel

Grote tuin met speeltuigen

Darten & Tafeltennis

Gezelschapsspellen

Fietsverhuur

gesponsord door Toerisme Vlaams-Brabant

Leuke wandel- en fietsroutes

Kanovaren

Lianko bereiken

Het is niet makkelijk om ons te bereiken, maar kijk, daar begint je vakantie toch écht, niet? Op de Steenweg tussen Leuven en Diest, waar je kan kiezen om het kleine dorpje Assent in te rijden, kan je even verderop aan de overkant een klein asfvaltwegje inrijden. Daar blijf je stijgen tot je je helemaal in de bossen waant.

Op een splitsing, houd je links aan. De bossen openen zich nu en je komt terecht in een open veld met zicht op het platteland en het domein Prinsenbos. Een rij van bomen begeleidt je tot bij jouw bestemming, Lianko. Nu kan de vakantie pas écht beginnen!

Een uniek vakantiegevoel op een actieve boerderij? Het kan bij Lianko!

Bij Lianko heb je de keuze uit drie afzonderlijke vakantiewoningen verscholen in het groen tussen Scherpenheuvel en Diest.
In 1822 was Lianko al een vakantieverblijf van de burgemeester van Diest, toen het Cluckers-kasteel genoemd. We ontvangen jullie graag op onze actieve boerderij!

Tijdens je vakantie kan je zowel kiezen voor rust als voor wat avontuur. We hebben tal van troeven om jullie vakantie op en top te maken! Je kan vanop onze boerderij ook vertrekken voor vele kilometers wandel- of fietsplezier.

Rust & Plezier

Wil jij genieten van de mooie natuur met uitzicht op onze vijver of de basiliek van Scherpenheuvel? Of trek je liever op pad voor wat actie en avontuur?